ROUTE  NAAR  HET CLUBGEBOUW  VAN  DE BALGERIJ

Adres: Koudenhoorn 7, 2361 CP Warmond.

Kom je via Oegstgeest Warmond binnen dan ga je, als je onder het spoorviaduct bent doorgekomen, schuin rechtdoor de Sweilandlaan in, dan de eerste weg rechtsaf , d.i.  de Lockhorstlaan en na ongeveer 40 m. bij de T-kruising linksaf de Jan Steenlaan in. Na ongeveer 400 m. ga je rechtsaf bij de Gemeentehaven.

Aan de rechterkant is een parkeerterrein. (Op doordeweekse dagen, zaterdag- en zondagmorgen vroeg is de kans groot dat je hier een plaats vindt, maar op zaterdag- en zondagmiddag moet je daar niet op rekenen.)

**Je gaat via de ophaalbrug de Leede over en neemt het rechter wandelpad en volgt dit. Na passeren van de volkstuinen en een minibos zie je aan je rechterzijde ons clubgebouw.
Vanaf het parkeerterrein aan de Gemeentehaven is het ongeveer 6 minuten lopen.

Kom je vanaf de kant van Amsterdam over de A44 dan neem je afrit 4 (Warmond, Voorhout, Sassenheim), je rijdt dan op de Herenweg Warmond binnen, direct als je Albert Heijn bent gepasseerd, ga je links af en na 100 m. weer rechts en zie je aan de linkerkant de Gemeentehaven met het reeds vermelde parkeerterrein en volg je verder de route vanaf **.

                           route koudenhoorn

Parkeer suggestie: 

Een aan te raden mogelijkheid als het parkeerterrein bij de gemeentehaven vol is, is door vanaf de parkeerplaats rechtsaf te slaan en direct linksaf langs Albert Heijn terug te gaan naar de doorgaande route en daar linksaf te slaan richting Oegstgeest. Na ongeveer 400 meter zie je aan de linkerkant een bordje ‘sporthal De Geest’. Daar rechtsaf de wijk in rijden waar voldoende parkeerruimte is.
Eventueel doorrijden naar sporthal De Geest, De Geestlaan 27, 2361 XW, waar een groot parkeerterrein bij is.
Terug lopen naar de Gemeentehaven neemt ongeveer 5 minuten in beslag.

Een vouwfiets is misschien een aanrader.